dinamo_za_140819

U PETAK S DINAMOM U ZAPREŠIĆU

Datum objave: 14.08.2019

Inter će u petak 16. kolovoza (20 sati) biti domaćin Dinamu. Riječ je o utakmici 5. kola Hrvatski Telekom Prve lige, dvoboju koji je prema rasporedu trebao biti odigran u Zagrebu, na maksimirskom stadionu. No, došlo je do zamjene domaćinstva, pa će naša momčad drugu utakmicu zaredom odigrati na svom terenu.

Inter ogled s Dinamom čeka na pretposljednjem mjestu, s dva boda iz četiri kola. Jasno je, gdje god se igralo, Dinamo je nedvojben favorit, ali tek treba vidjeti koji će sastav izvesti trener hrvatskog prvaka Nenad Bjelica. Naime, Dinamo će se našoj momčadi suprotstaviti između dvije europske utakmice. Gostovanje kod Ferencvarosa Zagrepčani su odlično odradili i pobijedili 4:0, a već u srijedu 21. kolovoza ugostit će Rosenborg, koji je zadnja prepreka na putu prema Ligi prvaka. Upravo je čuvanje maksimirskog terena za utakmicu s Rosenborgom razlog što je sraz Intera i Dinama preseljen u Zaprešić.

Jasno je da je u Dinamu sve podređeno plasmanu u Ligu prvaka, pa se tu možda krije i prilika da Inter pokuša iznenaditi favorita... (I.P.)