Inter Zaprešić

ČELIKOVIĆ OPET U ZAPREŠIĆU

Datum objave: 12.01.2018

Ivan Čeliković opet trenira s Interom. Prije godinu dana Ivan je napustio Zaprešić i pristupio makedonskom prvoligašu Shkendiji. Tamo je bio standardan, njegova momčad prošle je sezone igrala u finalu Kupa i zauzela drugo mjesto u prvenstvu, a jesenas se u makedonskoj ligi uvjerljivo smjestila na sam vrh tablice. Igrao je Čeliković i u kvalifikacijama Europske lige, između ostalog i protiv velikog Milana. Ivan na početku objašnjava kako opet u Zaprešiću:

-Bilo mi je drago kad me direktor Branko Laljak nazvao i veseli me što sam se vratio. Ako ništa drugo, da nakon godinu dana opet vidim ove ljude, to mi zaista puno znači.

Čeliković, dakle, odrađuje treninge, ali naglašava sljedeće:

-Pričekat ću desetak-petnaest dana i vidjeti što dalje s karijerom. Postoje određeni upiti i kombinacije s novim odlaskom u inozemstvo. Ako ne odem, bit će mi čast opet nositi Interov dres. Cijelo vrijeme ću trenirati, moram biti spreman.

Godina u Makedoniji?

-Bilo je dobro, u klubu su me cijenili, navijači voljeli. Tamo je bitno drukčiji sustav rada, ali Shkendija bilježi odlične rezultate, zajedno s Vardarom značajno odskače od ostalih makedonskih klubova.

Koliko je Ivan pratio Inter?

-Imao sam informacije, gledao utakmice. U Interu je opet sve super posloženo, o čemu dovoljno govori peto mjesto na tablici. Jasno mi je da se igrački kadar često mijenja, ali Inter opet ima fantastičan rezultat. Ne možeš nakon 20 kola slučajno biti peti. Sada se valja dobro pripremiti i kvalitetno nastaviti sezonu.

Toliko za ovaj put od Čelikovića. Dogovorili smo se pričekati tih desetak dana, vidjeti rasplet vezan uz njegov status. Ostane li u Zaprešiću, bit će prilike za nove razgovore... (I. Pezelj)