Inter Zaprešić

BLAŽEVIĆ: S HAJDUKOM NA POBJEDU

Datum objave: 31.03.2017

Iza nogometaša Intera pripremni je miniciklus, obavljen za stanke u Prvoj HNL. Osim treninga, naša je momčad odigrala i utakmicu u Radomlju, gdje je svladala slovenskog prvoligaša 2:1. Tom prigodom u sastavu nije bilo Ivana Blaževića, koji pojašnjava razlog:

-Dobio sam udarac u nožni prst, preskočio sam gostovanje u Sloveniji, ali sada je sve u redu i vjerujem kako ću biti spreman za nastup protiv Hajduka, kaže Blažević.

Hajduk će u Zaprešiću gostovati u petak 31. ožujka s početkom u 18 sati. Inter je ove sezone s tim suparnikom odigrao dvije utakmice, doma 1:1, u gostima je pretrpio poraz 0:2.

-Kakav god bio, Hajduk je veliko ime, s njim nikad nije lako, nastavlja Ivan. –No, možemo do tri boda, vjerujem da nismo lošiji i sada to treba pokazati.

Inter je češće pobjeđivao Splićane na Poljudu nego u Zaprešiću.

-Da, i prošle sezone smo u Splitu pobijedili 2:0. S Hajdukom obično igramo ravnopravne utakmice u kojima je sve moguće.

Tko je najveća opasnost u redovima suparnika?

-Futacs i Ohandza. Dobro je što Futacs neće igrati, no Hajduk ima još niz dobrih igrača. Među njima je i Ćosić, naš nekadašnji suigrač. Pouzdan je i drago mi je zbog njega, mnogo znači Hajduku.

Kako Ivan gleda na Interov učinak u nastavku sezone? Tri boda iz pet utakmica?

-Imali smo teške utakmice, sada nam dolaze suparnici po mjeri, za skupljanje bodova. Na gostovanju kod Splita mogli smo uzeti sva tri boda, ali previše smo promašili. I ja sam imao zicer kakav se ne događa često, ali bio sam brzoplet. Dobra je to pouka, u takvim situacijama treba više koncentracije.

I za kraj, bi li remi s Hajdukom bio razlog za zadovoljstvo?

-Bod bi bio dobar, ali mi idemo na pobjedu! (I. Pezelj)