arena_cup_2019_170119

SENIORSKA MOMČAD OTIŠLA U MEDULINU

Datum objave: 17.01.2019

Interovi nogometaši odradili su uvodnih devet dana priprema u Zaprešiću, te se ove srijede zaputili u Medulin, gdje će ostati do 27. siječnja. Inter je već odigrao jednu pripremnu utakmicu (Rudeš, 2:2), dok ga u Istri čekaju četiri nova ogleda. Inter brani naslov osvojen lani na Arena Cupu, a u skupini će igrati s OFK Žarkovom (17. siječnja), Zaglebiem (20. siječnja) i Istrom 1961 (23. siječnja). Ovisno o plasmanu u skupini, naša momčad će uoči povratka kući odigrati i utakmicu za konačan plasman na turniru.

Trener Samir Toplak prije puta je kazao:

-Osim ozljeda Jasmina Čelikovića i Ivana Mamuta, zadovoljan sam odrađenim tijekom prve faze priprema. Spomenuta dva mlada igrača su izvan treninga i to me muči, tek ćemo vidjeti kada će se uključiti u puni opseg rada. Jasmin će biti s nama u Medulinu i pohađati terapije, dok je Ivan trenutačno u Splitu.

Potom je trener dodao:

-Sve ostalo je u redu. Novi igrači brzo su nam se priključili, dovedeni su oni koje smo tražili. Dobro su se uklopili, s time što je Serderov u najlošijoj situaciji što se kondicije tiče. No, postupno ćemo ga uvoditi u trenažni proces.

Je li igrački kadar definiran?

-Ne još. Ako se ukaže prilika, doveli bismo još jednog zadnjeg veznog, možda i nekoga na krilnu poziciju.

U Medulinu su na rasporedu četiri utakmice.

-Tamo ćemo mnogo toga vidjeti i iskristalizirati sastav za prvo kolo nastavka prvenstva. Najbitnije je odraditi kondicijski dio, a ostalo ćemo korigirati u hodu – zaključio je trener.

 

U Medulin su otputovali sljedeći igrači:

Kelava, Matković, Berković, Muhar, I. Čeliković, Tatomirović, Prenga, Rak, Bosec, Postonjski, Valentić, Ajayi, Solomon, Luštica, Kaluđerović, Burzanović, Šimunec, Brezovec, Serderov, J.Čeliković, Andrić, Vukčević, Haramustek, Špoljarić, Ljubić, Nekić, Jurilj. (I.P.)