arena_cup_2019_01170119

PORAZ OD ISTRE, U SUBOTU ZA 7. MJESTO

Datum objave: 24.01.2019

Inter je pretrpio poraz u utakmici trećeg, završnog kola skupine Ceja Arena Cupa, koji se igra u Medulinu. Istra 1961 upisala je pobjedu 2:1, te osvojila prvo mjesto u skupini, dok je Inter zauzeo četvrto mjesto i u subotu 26. siječnja igrat će utakmicu za sedmo mjesto na cijelom turniru. Interov suparnik bit će poznat tijekom četvrtka.

Istra je prvo poluvrijeme okončala vodstvom (11 m), a u nastavku je prednost povisila na dva razlike. Sredinom drugog poluvremena Inter je smanjio. Ajayi je izborio kazneni udarac, a Luštica zabio s bijele točke. Tako je postavljen i konačan rezultat ove utakmice.

Svakako treba kazati kako je Inter nastupio u kombiniranom sastavu, dok je Istra igrala s prvom postavom. Naša momčad će generalku za nastavak prvenstva imati u subotu, šest dana prije ligaške utakmice s Lokomotivom. Doznajemo kako je Inter Istri sasvim dobro parirao, a obje momčadi stvorile su po nekoliko prigoda za pogotke. Istra je iskoristila dvije, Inter jednu...

 

Interov sastav: Matković, Haramustek, Šimunec, Prenga, Valentić, Postonjski, Luštica, Ljubić, Burzanović, Jurilj, Solomon. Još su igrali: Berković, Nekić, Mbaye, Bosec, Muhar, Špoljarić, Ajayi, Serderov. (I.P.)