arena_cup_2019_01170119

PORAZ OD ZAGLEBIA

Datum objave: 20.01.2019

Inter je u 2. kolu Arena Cupa pretrpio poraz, poljski klub Zaglebie upisao je pobjedu 4:2. U prvom poluvremenu postignuto je pet pogodaka. Nakon što je suparnik postigao dva gola, zaostatak naše momčadi ublažio je Kaluđerović. No, Zaglebie je postiglo i treći pogodak (11 m), da bi Brezovec smanjio na 2:3. U nastavku je bilo mnogo zamjena, a Zaglebie je zabilo još jedan gol, te došlo do pobjede 4:2.

Doznajemo kako je Inter pogotke primao dosta naivno, nakon individualnih pogrešaka. Stoga ni dobre akcije koje su golovima okrunili Kaluđerović i Brezovec, nisu bile dovoljne za izbjegavanje poraza. S obzirom na to da je u drugoj utakmici 2. kola OFK Žarkovo pobijedilo Istru 1961, sada uoči završnog kola skupine sve četiri momčadi imaju po tri boda. Inter u srijedu 23. siječnja igra protiv Istre 1961.

 

Interov sastav: Kelava, Bosec, Tatomirović, Prenga, I. Čeliković, Brezovec, Muhar, Ajayi, Rak, Serderov, Kaluđerović. Još su igrali: Berković, Haramustek, Šimunec, Nekić, Valentić, Špoljarić, Luštica, Ljubić, Burzanović, Jurilj, Solomon. (I.P.)