U PULI KRENUTI PREMA SPASU

U PULI KRENUTI PREMA SPASU

Datum objave: 15.06.2020

Nije 28. kolo Hrvatski Telekom Prve lige donijelo zadovoljstvo Interu. Naprotiv, nakon što je naša momčad na svom terenu upisala poraz (0:3) od Gorice, Varaždin je dan kasnije remizirao s Rijekom, uslijed čega je Inter ostao usamljen na posljednjem mjestu. Osam kola prije kraja, Istra 1961 ima 19, Varaždin 18, a Inter 17 bodova...

Iako je za svaku momčad u igri još 24 boda, jasno je da sastav Tomislava Ivkovića očekuje grčevita borba za očuvanje prvoligaškog statusa. Već u utorak 16. lipnja (18.55 sati) utakmica je od iznimnog značaja. Istra će u Puli ugostiti Inter, a nakon završetka ogleda neke bi stvari mogle postati jasnije. Ništa, naravno, neće biti odlučeno, ali pred Interom je mogućnost da nakon Pule obzorje postane znatno vedrije.

Podsjećamo, u svibnju 2019. Zaprešićani su baš u Puli ostvarili ključnu pobjedu u borbi za ostanak. Odlična asistencija Coneva i sigurna realizacija Serderova, tada su značili spas. Ove sezone Inter u Puli ne može sve riješiti, ali otvara se mogućnost da krene prema luci spasa. Vjerujemo stoga da ćemo u utorak navečer pulsku utakmicu moći opisati kao prekretnicu cijele sezone... (I.P.)