ISPIT SA OSJEČANIMA

ISPIT SA OSJEČANIMA

Datum objave: 26.09.2020

Nakon odigranih šest drugoligaških utakmica, Inter zauzima četvrto mjesto s prikupljenih 10 bodova. Momčad Tomislava Ivkovića odlično je rezultatski ušla u natjecanje, osvojivši u prva četiri kola već spomenutih 10 bodova. Činilo se to kao najava Interove obećavajuće putanje prema prvom mjestu, koje će značiti i povratak u prvoligaško društvo.
Tada je, međutim, u Zaprešić došao Orijent, a naš sastav na poluvremenu imao izvrsnu situaciju. Inter je vodio 1:0, a gosti u nastavak ušli s igračem manje. No, Riječani su okrenuli i upisali pobjedu 2:1. Tako je Inter učinio ozbiljan podbačaj, na koji se nadovezao prošlotjedni poraz (2:3) kod Hrvatskog dragovoljca. Upravo Dragovoljac, uslijed spomenutog, u ovom trenutku ima nezanemarivih šest bodova više od naše momčadi. Naravno, prvenstvo je dugo, ima 34 kola i sve se stigne nadoknaditi. Uz pretpostavku da će neugodni obrati poput onog s Orijentom, biti svedeni na minimum.
Novi ispit Interu slijedi u subotu 26. rujna (19 sati), kada će gost Zaprešića biti Osijek II. Suparnik ima jednak broj bodova kao Inter, a kao druga momčad jednog od najstabilnijih hrvatskih klubova, sigurno predstavlja ozbiljnu prepreku. No, vjerujemo kako će Ivkovićeva momčad pronaći put povratka pobjedama i ovom prigodom obogatiti konto s nova tri boda... (I.P.)